British Comedy Guide

Live At The Apollo. Copyright: Open Mike Productions.

Live At The Apollo

BBC Two and BBC One stand-up showcase series. 83 episodes (13 series), 2004 - 2018. Stars Jack Dee.

Next new episode is on Thursday at 10pm. Series 13, Episode 3
Catch-up on Episode 2 on BBC iPlayer   Series 12, Christmas Special is repeated on Gold on Sunday 24th December at 12am

Series 8, Episode 6 - Greg Davies, Hal Cruttenden, Simon Evans

Live At The Apollo. Image shows from L to R: Hal Cruttenden, Greg Davies, Simon Evans. Copyright: Open Mike Productions.
Greg Davies hosts the stand-up comedy show, with sets from Hal Cruttenden and Simon Evans too.

Broadcast details

Date
Friday 4th January 2013
Time
9:30pm
Channel
BBC One
Length
30 minutes

Repeats

  1. Monday 18th March 2013 at 11:35pm on BBC1 (45 minute version)
  2. Tuesday 19th March 2013 at 12:05am on BBC1 Wales (45 minute version)
  3. Friday 19th April 2013 at 10:00pm on BBC3
  4. Saturday 27th July 2013 at 9:30pm on BBC3 (45 minute version)
  5. Tuesday 20th August 2013 at 9:30pm on Comedy Central (60 minute version)
  6. Wednesday 21st August 2013 at 12:00am on Comedy Central (60 minute version)
  7. Thursday 22nd August 2013 at 11:30pm on Comedy Central (60 minute version)
  8. Friday 23rd August 2013 at 9:00pm on Comedy Central (60 minute version)
  9. Saturday 9th November 2013 at 10:00pm on Comedy Central (60 minute version)
  10. Sunday 10th November 2013 at 9:00pm on Comedy Central (60 minute version)
  11. Sunday 13th July 2014 at 10:55pm on BBC1
  12. Monday 18th August 2014 at 10:00pm on Comedy Central (60 minute version)
  13. Tuesday 19th August 2014 at 9:00pm on Comedy Central (60 minute version)
  14. Wednesday 15th October 2014 at 9:00pm on BBC3
  15. Saturday 1st November 2014 at 11:00pm on Comedy Central (60 minute version)
  16. Friday 27th February 2015 at 9:30pm on BBC3
  17. Friday 8th May 2015 at 9:30pm on BBC3
  18. Monday 15th June 2015 at 9:00pm on Comedy Central (60 minute version)
  19. Wednesday 19th August 2015 at 9:00pm on Comedy Central (60 minute version)
  20. Monday 21st September 2015 at 11:20pm on BBC1 (45 minute version)
  21. Tuesday 22nd September 2015 at 12:20am on BBC1 Scot (45 minute version)
  22. Tuesday 22nd September 2015 at 9:30pm on BBC3
  23. Wednesday 23rd September 2015 at 1:30am on BBC3
  24. Thursday 17th December 2015 at 9:30pm on BBC3
  25. Saturday 20th February 2016 at 9:00pm on Comedy Central (60 minute version)
  26. Saturday 28th May 2016 at 11:20pm on BBC1 (45 minute version)
  27. Saturday 18th March 2017 at 9:00pm on Comedy Central (60 minute version)
  28. Sunday 23rd April 2017 at 1:00am on Dave (60 minute version)
  29. Sunday 23rd April 2017 at 9:00pm on Dave (60 minute version)
  30. Monday 26th June 2017 at 12:00am on Dave (60 minute version)
  31. Monday 26th June 2017 at 9:00pm on Dave (60 minute version)
  32. Thursday 29th June 2017 at 10:00pm on Gold (60 minute version)
  33. Friday 30th June 2017 at 1:00am on Gold (60 minute version)
  34. Thursday 10th August 2017 at 10:20pm on Gold (60 minute version)
  35. Friday 11th August 2017 at 12:40am on Gold (60 minute version)
  36. Friday 13th October 2017 at 9:50pm on Gold (60 minute version)
  37. Friday 24th November 2017 at 10:00pm on Gold (60 minute version)
  38. Saturday 25th November 2017 at 1:40am on Gold (50 minute version)

Cast & crew

Guest cast
Greg Davies Host / Presenter
Hal Cruttenden Guest
Simon Evans Guest
Writing team
Barry Castagnola Writer (Additional Material)
Production team
Paul Wheeler Director
Anthony Caveney Series Producer
Hazel Rose Producer
Addison Cresswell Executive Producer
Joe Norris Executive Producer
Andrew Beint Executive Producer
Karl Warner Executive Producer
Steve Andrews Editor
Colin Pigott Production Designer
Peter Dickson Announcer

Video

Greg Davies' Sexual Knowledge

Greg Davies tells us the pros and cons of his ageing body.

Featuring: Greg Davies.


Share this page