Live At The Apollo. Copyright: Open Mike Productions
Live At The Apollo

Live At The Apollo

  • TV stand-up
  • BBC Two / BBC One
  • 2004 - 2021
  • 105 episodes (16 series)

Stand-up comedy performances from London's Hammersmith Apollo, by the biggest acts on the circuit. Stars Jack Dee, Patrick Allen and Peter Dickson.

Episode menu

Series 8, Episode 1 - Dara O'Briain, Nina Conti, Danny Bhoy

Live At The Apollo. Image shows from L to R: Danny Bhoy, Dara O Briain, Nina Conti. Copyright: Open Mike Productions
Dara O'Briain hosts the first in a new series. He introduces ventriloquist Nina Conti and the irrepressible Danny Bhoy to the stage.

Preview clips

Broadcast details

Date
Saturday 17th November 2012
Time
9:45pm
Channel
BBC One
Length
30 minutes

Repeats

Show past repeats

Date Time Channel
Friday 23rd November 2012 11:30pm BBC1
Saturday 30th March 2013 10:00pm BBC3
Tuesday 16th July 2013 9:00pm Comedy Central
Tuesday 16th July 2013 9:30pm BBC3
Tuesday 16th July 2013 11:00pm
60 minute version
Comedy Central
Friday 19th July 2013 9:00pm Comedy Central
Friday 19th July 2013 11:00pm Comedy Central
Sunday 6th October 2013 12:00am
60 minute version
Comedy Central
Sunday 6th October 2013 9:00pm
60 minute version
Comedy Central
Monday 10th February 2014 9:00pm BBC3
Tuesday 11th February 2014 1:00am BBC3
Saturday 24th May 2014 11:00pm BBC1
Wednesday 24th September 2014 9:00pm BBC3
Saturday 27th September 2014 10:00pm
60 minute version
Comedy Central
Sunday 28th September 2014 9:00pm
60 minute version
Comedy Central
Saturday 10th January 2015 9:00pm
60 minute version
Comedy Central
Wednesday 29th April 2015 9:30pm BBC3
Thursday 30th April 2015 2:25am BBC3
Monday 20th July 2015 10:00pm
60 minute version
Comedy Central
Monday 7th September 2015 11:15pm
45 minute version
BBC1
Tuesday 15th September 2015 9:00pm BBC3
Saturday 7th November 2015 8:00pm
60 minute version
Comedy Central
Sunday 8th November 2015 9:00pm
60 minute version
Comedy Central
Thursday 17th December 2015 9:00pm BBC3
Sunday 12th June 2016 11:05pm
45 minute version
BBC1 Scot
Sunday 12th June 2016 11:15pm
45 minute version
BBC1
Sunday 12th June 2016 11:35pm
45 minute version
BBC1 Wales
Wednesday 13th July 2016 9:00pm
60 minute version
Comedy Central
Tuesday 4th April 2017 9:00pm
60 minute version
CC Extra
Wednesday 5th April 2017 2:00am
60 minute version
CC Extra
Saturday 6th May 2017 1:35am
60 minute version
CC Extra
Wednesday 10th May 2017 9:00pm
60 minute version
Dave
Thursday 11th May 2017 12:00am
60 minute version
Dave
Monday 5th June 2017 9:00pm
60 minute version
Dave
Wednesday 21st June 2017 10:00pm
60 minute version
Gold
Thursday 22nd June 2017 12:55am
60 minute version
Gold
Wednesday 2nd August 2017 10:20pm
60 minute version
Gold
Thursday 3rd August 2017 12:30am
60 minute version
Gold
Friday 17th November 2017 10:00pm
60 minute version
Gold
Saturday 18th November 2017 1:40am
50 minute version
Gold
Friday 26th January 2018 12:35am
60 minute version
Gold
Friday 26th January 2018 10:00pm
60 minute version
Gold
Tuesday 3rd April 2018 11:00pm
60 minute version
Dave
Wednesday 4th April 2018 9:00pm
60 minute version
Dave
Sunday 24th June 2018 9:00pm
60 minute version
Dave
Wednesday 8th August 2018 11:00pm
60 minute version
Dave
Wednesday 28th November 2018 12:00am
60 minute version
Dave
Wednesday 28th November 2018 9:00pm
60 minute version
Dave
Wednesday 30th January 2019 9:00pm
60 minute version
Dave
Tuesday 28th May 2019 9:00pm
60 minute version
Dave
Monday 1st July 2019 12:00am
60 minute version
Dave
Monday 1st July 2019 9:00pm
60 minute version
Dave
Monday 1st July 2019 11:40pm
60 minute version
Gold
Tuesday 2nd July 2019 2:30am
50 minute version
Gold
Thursday 19th September 2019 10:55pm
60 minute version
Gold
Friday 20th September 2019 2:55am
65 minute version
Gold
Thursday 21st November 2019 1:55am
50 minute version
Gold
Thursday 21st November 2019 11:20pm
60 minute version
Gold
Tuesday 14th January 2020 9:00pm
60 minute version
Dave
Monday 10th February 2020 10:35pm
60 minute version
Gold
Tuesday 11th February 2020 1:35am
55 minute version
Gold
Monday 6th April 2020 9:40pm
60 minute version
Gold
Tuesday 7th April 2020 1:10am
60 minute version
Gold
Sunday 31st May 2020 11:00pm
60 minute version
Dave
Wednesday 10th June 2020 9:00pm
60 minute version
Dave
Thursday 11th June 2020 2:10am
50 minute version
Dave
Monday 6th July 2020 11:00pm
60 minute version
Gold
Tuesday 7th July 2020 1:20am
60 minute version
Gold
Sunday 2nd August 2020 11:00pm
60 minute version
Dave
Sunday 16th May 2021 12:00am
60 minute version
Dave
Sunday 16th May 2021 10:00pm
60 minute version
Dave
Sunday 29th August 2021 12:30am
65 minute version
Dave
Sunday 29th August 2021 10:00pm
60 minute version
Dave

Cast & crew

Cast
Peter Dickson Announcer
Guest cast
Dara O Briain Host / Presenter
Danny Bhoy Guest
Nina Conti Guest
Writing team
Pete Sinclair Writer (Additional Material)
Production team
Paul Wheeler Director
Anthony Caveney Series Producer
Hazel Rose Producer
Addison Cresswell Executive Producer
Joe Norris Executive Producer
Andrew Beint Executive Producer
Karl Warner Executive Producer
Steve Andrews Editor
Colin Pigott Production Designer

Video

Irish Builders

Dara O'Briain contemplates the return of Irish builders to the UK.

Featuring: Dara O Briain.

Share this page